Hejsan, jag heter Tina Danielsson. Jag har flera strängar på min lyra. Jag har en master i husdjursvetenskap, är diplomerad coach och mental tränare, och är snart även klar gymnasielärare i biologi och psykologi. Jag arbetar helst coachande och didaktiskt – det är det jag är bäst på!

Min främsta arbetsuppgift är att inspirera, motivera och peppa de åländska mjölkföretagarna. Det gör jag genom rådgivning, kurser och coaching enligt gårdens behov och målsättningar.

Nästa arbetsuppgift är att arbeta för mjölkkornas och hästarnas välfärd. Jag är certifierad kosignalinstruktör och på hästsidan har jag grym koll på grovfodret.

Eftersom didaktik är det jag brinner för blir ingen lyckligare än jag om du vill ha min hjälp med kurser och workshops! Har dragit kurser inom flertalet ämnen: övergångsperioden, diverse hästutfodringsföreläsningar, kalvhälsa mm. Jag skriver också gärna artiklar och material om ni så önskar.

Mitt största fritidsintresse är att träna. Jag lyssnar också på mycket musik. Sen har jag ju en liten pojke, sambo och två hundar där hemma med.

Tina, Master in Animal Science (husdjursvetare)

Kontakt:
Tel. +358 (0)18 329 680
Mobiltel: +358(0)457 342 1040
tina.danielsson[at]landsbygd.ax