Hushållningssällskapet söker VD
Läs mer här

Vi söker hjälp till demo-odlingen!
Klicka här för att komma till annonsen!

Foder- och strösidan

Här samlar vi information och kontaktuppgifter till jordbrukare som hört av sig till oss angående försäljning av foder och strö. Klicka här för att komma till sidan. 

Information och tips

På grund av den torra sommaren så har vi samlat en del viktig information som man bör tänka på angående bland annat djurgårdar i miljöstödet, foder och spridning av flytgödsel. Klicka här för att komma till infobladet!

NYHET! Landskapet har beslutat om undantag om sista datum för spridning av stallgödsel på vall i nitratbeslutet. Beslutet hittar du här!

Skörd av EFA-areal 

Torkan har drabbat vallar och betesmarker. Läs mera om detta här!

Förslag på anmälningsblankett hittar du här

Tvärvillkor 

Nu finns en guide om tvärvillkor på landskapsregeringens webbplats. Denna guide kan laddas ner och skrivas ut. Det finns även en checklista för tvärvillkor som du kan följa. Observera att dessa dokument uppdateras kontinuerligt så kontrollera alltid att du har den senaste versionen. Klicka här för att komma till hemsidan.

Söker du SLF:s webbshop?

Boken ”Håll åkern i skick” är nyligen utgiven. Den boken och alla publikationer finns att köpa i webbshoppen: http://www.slf.fi/butik/

Kunskap nära dig!

Vad trevligt att du kikar in här! Vad kan vi stå till med?
Vi erbjuder personlig rådgivning till landsbygdsföretagare inom:
Häng med vad som händer hos oss på vår facebook sida!
HÄR kan du också läsa vår blogg!
KONTAKT

Ålands Hushållningssällskap - Jomalagårdsväg 16 AX-22150 JOMALA Tel +358(0)18 329 800 Fax +358(0)18 329 801 FO-nummer: 1054067-6